MottaVia FM Ingatlanüzemeltető és Tanácsadó Kft.


Go to content

Bemutatkozunk

A MottaVia FM Épületüzemeltetési Kft Kft. 2013-ban alakult. Az alapítók már ezt megelőzően is az üzemeltetési területen dolgoztak, így a cég szellemi tudása több, mint 10 évnyi, jellemzően multinacionális környezetben eltöltött időszakon alapszik.
Az alapítók olyan üzemeltető céget kívántak létrehozni, mely:

- egyesíti a korábbi üzemeltetési, vezetési és szervezési tapasztalatokat;

- amely nevéhez hűen, irányt mutat az ingatlanüzemeltetés teljes területén;

- ahol a megrendelő igénye az első;

- a nyújtott szolgáltatás színvonala a Megrendelő szemontjából ár-érték arányos;

- különösen nagy hangsúlyt fektet a meglévő szakmai tudás mindenkori legmagasabb szinten tartásához és a munkahelyi egészség és biztonság legmagasabb szintű kialakításához.

A MottaVia Facility Management szolgáltatásai keretében teljeskörű szolgáltatást nyújtunk az integrált épületüzemeltetési szolgáltatások (IFM) a műszaki üzemeltetés és karbantartás (O&M), valamint egyéb ingatlanüzemeltetési szolgáltatások területén (SFM). Tevékenységünk részét képezi továbbá – szakmai tudásunkra alapozva és a piac igényeinek megfelelve – az ingatlanok energiagazdálkodásának felülvizsgálata, akár a komplett beszerzési folyamatot is beleértve.

A MottaVia FM Kft. jelenleg országosan mintegy 90 bankfiók ill. Budapest területén 90.000 m2-nyi "A" kategóriájú irodaház üzemeltetését szervezi napi szinten.

MottaVia FM | Bemutatkozunk | Tevékenységünk | Hibabejelentő | Kontakt | Site Map


Back to content | Back to main menu